Deși pe 31 martie PSD și-a numit om la conducerea instituției

Pedelistul Gigi Chiru va susține proiectul de management pentru șefia Inspectoratului de Stat în Construcții

426
Potrivit explicațiilor lui Mircea Banias, liderul PD-L Constanța, după Cristina Brânzoi, Florian Constantin și Romulus Mincă a venit rândul altor pedeliști să-și susțină proiectele pentru preluarea conducerii instituțiilor deconcentrate care le revin potrivit protocolului de guvernare PD-L - PSD semnat și la Constanța. Astfel, așa cum a declarat Banias, în cadrul conferinței de presă de ieri, în cursul acestei săptămâni, pedelistul Gigi Chiru se pregătește de susținerea proiectului de management pentru șefia Inspectoratului Teritorial de Stat în Construcții, demers prevăzut, de altfel, și în Ordonanța 37/2009. "Nu mă aștept la surprize. Între cele două partide există un protocol, iar comisiile de evaluare a proiectelor trebuie să-l respecte, așa cum au făcut până acum", a explicat președintele PD-L vizavi de tensiunile cauzate pe marginea șefiei acestei instituții și asta pentru că, la rândul său, PSD-ul susține sus și tare că postul revine social-democraților. "Ar fi o surpriză să constat că și după apariția Ordonanței (n.r. - Ordonanța 37/2009), PSD va acționa tot în funcție de capricii", a adăugat Banias.
Reamintim, totuși, că pe 31 martie, PSD-ul l-a învestit pe Ion Aurelian Florentin la șefia acestei instituții.
Senol Zevri va susține și el, săptămâna aceasta, proiectul pentru conducerea Agenției de Protecție a Mediului Constanța, cu mențiunea că, în cazul acesta, postul e vacant de luni bune, sigurul gest așteptat până la acest moment fiind semnarea ordinului de numire de către Ministrul Mediului, pesedistul Nicolae Nemirschi.
Cu alte cuvinte, în zilele ce urmează, va fi decisă soarta posturilor de conducere ale celor mai controversate deconcentrate constănțene, care au iscat o serie de neînțelegeri între PD-L și PSD Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7205 secunde