Pedelistul Ioan Bălan își dorește șefia APC

1408

Articole de la același autor

Democrat-liberalii discută, zilele acestea, despre criteriile de numire a viitorilor secretari de stat, urmând ca o comisie să analizeze, până pe 12 ianuarie, CV-urile depuse. Concret, în perioada imediat următoare, o comisie din care vor face parte cinci lideri PD-L (Emil Boc, Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Vasile Blaga și Gheorghe Flutur) va dezbate pe tema candidaturilor pedeliștilor care își doresc să ocupe funcții de secretari în cadrul ministerelor.
Concomitent, în teritoriu se discută și despre noii directori ai agențiilor și companiilor din subordinea Guvernului, propuneri care, potrivit liderului PD-L Constanța, senatorul Mircea Banias, "vor fi înaintate de la Constanța la centru cel mai devreme joi sau vineri, cel mai târziu la începutul săptămânii viitoare". Astfel, în ceea ce privește șefia Administrației Porturilor Maritime Constanța, un nou personaj a intrat în cursă, exprimându-și, în cursul zilei de ieri, dorința expresă de a deveni director general al APC. "Domnul Ioan Bălan m-a informat azi dimineață că ar vrea să ocupe postul de conducere al APC", a declarat senatorul democrat-liberal Mircea Banias.
El a precizat și că Vicențius Petrescu, Marian Mitrea și Valentin Zeicu și-au exprimat dorința de a fi numiți la șefia Administrației Canalelor Navigabile Constanța.
Cât privește conducerea Autorității Navale Române, senatorul PD-L a precizat că "Paul Brânză rămâne prima opțiune, chiar dacă el a fost propus și pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Transporturilor".
Conform explicațiilor lui Banias, democrat-liberalii constănțeni vor discuta mai multe despre posturile de conducere ale companiilor și agențiilor din subordinea ministerelor în cadrul ședinței de BPJ care va avea loc azi, la ora 17:30.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.78 secunde