Peste 40 de primari se reunesc la malul mării în Consiliul Director al Asociației Orașelor din România

351
Potrivit unui comunicat de presă, astăzi, debutează, în stațiunea Eforie, Nord lucrările Consiliului Director al Asociației Orașelor din România (AOR), la care au confirmat participarea peste 40 de primari de orașe din toate regiunile țării. Evenimentul se va încheia duminică, 29 august.
La dezbateri au mai fost invitați să participe miniștri, secretari de stat și specialiști din ministere, membri ai comisiilor de administrație din Parlamentul României, precum și reprezentanții structurilor asociative din administrația publică locală - Asociația Municipiilor din România (AMR), Asociația Comunelor din România (ACoR), Uniunea Consiliilor Județene din România (UNJCR) - și reprezentanți ai sindicatelor din administrație.
"Pe lângă problemele organizatorice ale AOR și stadiul de implementare a proiectelor cu fonduri europene, se va discuta despre efectele OUG nr.48/2010 și OUG nr.63/2010, precum și despre completările și modificările la Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală, aflată în lucru", se mai precizează în același comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0592 secunde