Platforma de centru-dreapta se va numi Alianța România Dreaptă

179

Liderii Alianței de Centru-Dreapta au stabilit ca numele platformei politice pentru alegerile parlamentare din toamnă să fie Alianța România Dreaptă, având ca siglă inima.

"În urma analizelor sociologice, s-a stabilit denumirea alianței: Alianța România Dreaptă. S-a stabilit sigla alianței, inima, care este și simbol al popularilor europeni. De asemenea, s-a finalizat și componența Comisiei de etică. Comisia de etică este condusă de Monica Macovei. De asemenea, din partea PDL, Theodor Stolojan, din partea PNȚCD, criticul literar Alex Ștefănescu, din partea Partidului Noua Republică, domnul profesor Ștefan Vlaston, iar din partea ICCD, doamna doctor Smaranda Vornicu", a declarat președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, la finalul unei întâlniri care a avut loc la sediul PDL București, la care au participat reprezentanți ai PDL, PNȚCD, Partidului Noua Republică, Inițiativei Civice de Centru Dreapta, Fundației Creștin Democrate (FCD).
Aurelian Pavelescu a precizat că, săptămâna viitoare, se vor finaliza protocolul alianței și programul care vor stabili mecanismele tehnice de funcționare a alianței. Tot până săptămâna viitoare vor fi stabilite criteriile de desemnare pe liste a candidaților Alianței de Centru-Dreapta.
"Avem o comisie tehnică care lucrează la modul de reprezentare și la modul la care partidele vor fi reprezentate pe listele electorale și pe colegii. Această comisie tehnică își va prezenta concluziile săptămâna viitoare. Săptămâna viitoare, miercuri, rămâne zi pentru întâlnirea liderilor alianței", a mai declarat Pavelescu.
Despre sloganul și imnul alianței, liderul PNȚCD a arătat că nu au fost încă stabilite.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4395 secunde