PNL Constanța mizează pe cotizații și donații pentru a plăti taxa lunară de 5.000 euro

371

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene a PNL, Gheorghe Dragomir, nu s-a arătat îngrijorat de procesul colectării celor 5.000 euro impuși de la centru în vederea asigurării unei baze financiare pentru viitoarele campanii electorale. Potrivit unei decizii adoptate de către Biroul Politic Central la începutul lunii aprilie, fiecare organizație județeană trebuie să cotizeze lunar cu 5.000 euro pentru acumularea de fonduri necesare desfășurării campaniilor din acest an. "Anul acesta este unul special, cu două campanii: europarlamentare și prezidențiale. Tocmai de aceea Biroul Politic Central a luat decizia de a apela la sprijinul organizațiilor și al filialelor din teritoriu pentru a veni în ajutorul echipei naționale", a precizat Dragomir.
Începând de luna aceasta, organizațiile liberale vor cotiza până la sfârșitul anului cu câte 5.000 euro, lunar. "După ce se vor încheia campaniile și alegerile prezidențiale, vom stabili dacă trebuie să prelungim termenul pentru această cotizație", a explicat liderul PNL.
Pe de altă parte, liderul liberalilor constănțeni nu a putut preciza care este stadiul actual al derulării campaniei de colectare la nivel județean. "Într-adevăr, donațiile sunt mai mici acum, criza economică afectând și partidele, dar nouă ne va fi ușor să strângem banii. Avem 15.000 de membri care pot cotiza și nu va fi nici un fel de problemă", a mai spus Dragomir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8591 secunde