PNL Constanța se dezice de agresorul lui Bocai

407
1
Reprezentanții PNL Ovidiu au trimis un comunicat prin care își prezintă punctul de vedere cu privire la evenimentul petrecut ieri și urma căruia primarul localității Dumitru Bocai a fost agresat de un presupus simpatizant al liberalilor. PNL precizează: "Având în vedere incidentul petrecut în localitatea Ovidiu, respectiv presupusa agresare a primarului în funcție, Filiala Constanța a Partidului Național Liberal precizează faptul că Ion Gavrilă, cetățeanul implicat în eveniment, nu este membru al PNL.

Și noi suntem interesați de lămurirea situației și așteptăm rezultatele anchetei desfășurate de instituțiile abilitate, având în vedere, conform relatărilor presei, că faptele s-au petrecut într-o secție de poliție. În măsura în care vom avea mai multe informații despre mersul anchetei, vi le vom pune la dispoziție în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, vă comunicăm faptul că nu ne-am propus să batem primarii în funcție cu pumnii și picioarele, singura bătălie pe care dorim să o purtăm este cea electorală, măsurabilă în voturile exprimate la alegeri".

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4093 secunde