PNL Constanța va pleca cu 30 de delegați la Congresul partidului

425
1

Articole de la același autor

Membrii Delegației Permanente Teritoriale a Partidului Național Liberal Filiala Constanța au aprobat, în unanimitate, lista celor 30 de delegați la Congresul Extraordinar al PNL, eveniment care va avea loc la București, în perioada 27-28 iunie 2014.

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal va fi reprezentată la Congresul Extraordinar de cei patru parlamentari liberali, respectiv, deputații Gheorghe Dragomir, Mihai Lupu, Victor Manea și de senatorul Puiu Hașotti, de primarii liberali din județ, precum și de membri ai Biroului Permanent Teritorial.

Totodată, potrivit președintelui PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, membrii Delegației Permanente Teritoriale a PNL Constanța au dezbătut în ședință rezultatele obținute în județ la alegerile pentru Parlamentul European, precum și planul de acțiuni pentru următoarea perioadă.

Un alt subiect pe ordinea de zi a ședinței a fost noul proiect PNL pentru cetățeni, președintele PNL Constanța informându-i pe membrii Delegației Permanente despre planul PNL și PDL de coagulare a unei forțe politice de dreapta pentru normalizarea și echilibrarea spectrului politic, ca alternativă la guvernarea social-democrată. La final, a urmat o dezbatere în cadrul căreia membrii Delegației Permanente și-au expus punctele de vedere cu privire la acest subiect. 

Comentează știrea

coach factory online
27 iunie 2014
coach factory online

michael kors michael kors outlet michael kors handbags coach factory online http://www.coachfactoryonline.org/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1728 secunde