PNL nu va vota moțiunea pe Sănătate depusă de PSD

248
PNL nu va vota moțiunea pe Sănătate depusă de PSD - orban-1613228531.jpg
Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că PNL nu va vota moțiunea pe Sănătate depusă de Partidul Social Democrat, pe care, de altfel, o consideră ridicolă având în vedere că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este în această funcție de doar o lună și jumătate.


„În mod evident PNL nu va vota moțiunea depusă de PSD împotriva colegului nostru de coaliție care girează poziția de ministru al Sănătății”, a susținut Orban în cadrul unor declarații de presă după ședința Biroului Politic Naţional.


Totodată, fostul premier consideră nejustificată acțiunea celor din PSD, având în vedere timpul insuficient care a trecut de când Vlad Voiculescu a devenit ministru al Sănătății.


„Mi se pare ridicol să vii să depui o moțiune după o lună de mandat. E nevoie de o durată minimă de timp pentru a face o primă evaluare privind activitatea unui ministru”, a adăugat Ludovic Orban.


Declarațiile liderului PNL vin după ce miercuri social-democrații au anunțat că vor depune o moțiune împotriva ministrului Sănătății. PSD îl acuză pe Vlad Voiculescu de proastă gestionare a crizei sanitare provocate de pandemia de coronavirus și enumeră în textul moțiunii o serie de lucruri pe care ministrul ar fi trebuit să le facă după preluarea mandatului și nu le-a făcut, arătând că multe dintre acestea Vlad Voiculescu i le reproșa predecesorului său, Nelu Tătaru.


„De o lună și jumătate, în loc de măsuri rapide, viguroase, care să vină și să corecteze tot ce ați criticat atunci când erați în Opoziție, românii au primit un pachet cu acuze despre trecut și altul cu promisiuni despre viitor. Nimic despre prezent! Nimic despre cum rezolvăm problemele acum”, au scris deputații PSD în moțiunea îndreptată împotriva ministrului Sănătății, sub titlul „Incompetența și lipsa de asumare UCID! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea și viața românilor!”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6775 secunde