Concurs PNȚCD Constanța își trăiește somnul electoral

402

Articole de la același autor

Deși a mai rămas puțin timp până la depunerea oficială a candidaturilor, PNȚCD Constanța a înțepenit într-un vis electoral. Cu o lentă moleșeală, țărăniștii constănțeni se topesc politic așteptând "sine die" un răspuns de la Centru.
Președintele PNȚCD Constanța, Tudorel Chesoi, se alintă în continuare cu acordul încheiat între liberali și țărăniști la nivel național. "Există un acord între PNL și PNȚCD. Se vor repartiza niște colegii în țară, dar, din punct de vedere al Partidului Național - Țărănist, la Constanța, nu s-au clarificat colegiile", a declarat Chesoi.
"Mai este destul timp", s-a apărat foarte relaxat țărănistul, lăsând clarificarea situației în grija conducerii de la Centru. "Chiar dacă nu vom primi colegii, noi vom susține PNL în campania electorală", s-a înflăcărat pentru puțin timp Chesoi. Gustul aventurii i-a pierit însă în momentul în care a fost întrebat despre concretizarea acestui pas. "La momentul potrivit vom discuta cu cei din PNL. Atunci când se va definitiva situația la nivel național, atunci vom stabili, și noi, posibilele strategii comune", s-a eschivat el. Pe de altă parte, Chesoi nu a exclus varianta unei eventuale guvernări alături de PNL.
Liderul țărăniștilor constănțeni și-a exersat din nou același discurs dulceag despre "actul semnat care reprezintă, de fapt, un proiect politic pe termen lung". Accente politice epuizate.

În dulcele stil parlamentar…
Tudorel Chesoi nu a negat faptul că își dorește un loc în Camera Deputaților. "Dacă am intrat în politică, este normal să îmi doresc o funcție politică", a explicat el. Chesoi a mărturisit că și-ar dori să candideze pentru Colegiul 1 care cuprinde localitățile Cogealac, Fântânele, Târgușor, Mihai Viteazu, Săcele, Istria, Corbu, Năvodari, Lumina, Grădina și Nicolae Bălcescu. Mai mult, el a numit și alți candidați posibili pentru alegerile din toamnă: Andrei Gheorghe, Adrian Tapliuc, Lucica Roșu, Cerasela Cozoși. A respins însă posibilitatea ca membrii Filialei Constanța să candideze pe alte colegii din țară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7694 secunde