Ponta anunță că va discuta și el cu Juncker despre nominalizarea comisarului european

42
Ponta anunță că va discuta și el cu Juncker despre nominalizarea comisarului european - pontaanunta2-1405599909.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta, aflat la Belgrad, a anunțat că va discuta și el cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, despre propunerea din partea României pentru postul de comisar european și a arătat că este foarte probabil ca portofoliul Agriculturii să fie păstrat.

El a arătat că nu a discutat cu președintele Traian Băsescu, care s-a aflat miercuri la Bruxelles, dar că a aflat că nu s-a ajuns la o concluzie privind numirile în noile funcții la nivel european.


"Nu am discutat cu președintele Băsescu, dar am aflat că, din păcate, aseară nu s-a ajuns la o concluzie privind numirile în noile funcții la nivel european, cu excepția președintelui Comisiei Europene, care a fost de altfel și votat de Parlament (...) Poziția Guvernului, pe care de altfel am dezbătut-o și o voi discuta cu Juncker, este de a încerca să păstrăm portofoliul Agriculturii. Este foarte probabil că vom avea portofoliul Agriculturii", a spus Ponta, citat de Mediafax.


Președintele Traian Băsescu a discutat, miercuri, la Bruxelles, cu președintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, despre "exigențele" pe care trebuie să le îndeplinească propunerile statelor membre pentru viitoarele poziții de comisar european, conform unui comunicat al Președinției.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4221 secunde