Ponta ar mai vrea un mandat de parlamentar

378
9
Ponta ar mai vrea un mandat de parlamentar - pontaarmaivrea-1451407465.jpg

Articole de la același autor

Fostul premier Victor Ponta a declarat, zilele trecute, că va candida pentru un nou mandat de parlamentar la alegerile din anul 2016 dacă va fi pus pe listă, afirmând că proiectul său este întotdeauna alături de PSD Gorj.

"Dacă mă pun pe listă, da. În 2016, îmi doresc să fim sănătoși și toate lucrurile bune pe care le-am făcut în anii aceștia să continue, că nu trebuie făcut nimic altceva decât să nu stricăm ce s-a început. Proiectul meu este întotdeauna alături de PSD Gorj. Dacă ei mă vor, eu îi vreau, toată lumea e mulțumită", a precizat Victor Ponta, întrebat de jurnaliști dacă va candida la alegerile parlamentare. 

Comentează știrea

cetatean onest
30 decembrie 2015
Ponat vrea sa scape de arestare

Evident ca ponta ravneste la inca un mandat de parlamentar, spre a se proteja de arestarea care bate la usa, Din atatea dosare penale aflate pe rolul instantelor din Pitesti ,Constanta si la alte instante penale, cu siguranta se vor formula propuneri de arestare .Concluzia-SE VREA PROTEJAT DE IMUNITATEA PARLAMENTARA ca si fratele de cruce DAN SOVA.Daca vreti sa fure si sa va fure in continuare, nu aveti decat sa-l votati

DODO
31 decembrie 2015
PA !

asta nu realizeaza ca a ajuns la pubela politicii ? nici ai lui nu-l mai vor ,vorba aia : nici ma -sa nu-l mai iubeste !

popescu
31 decembrie 2015
ponta

Ponta a fost cel maibun prim min din istoria romanilor.

popescu
31 decembrie 2015
dodoo si ct basist

Pt toti cei care il critica pe Victor le doresc multa mu.....e Oamenii astia sant timpiti facuti la betie nascuti la 7 luni sau la zile mari.Cum poti critica un OM ca Victor care a avut cele mai mari realizari din istoria unei nati care a fost batjocarite de un TB puscariabil care a desfiintat spitale pentru un motiv tampit ca nu erau ....rentabile era bine? Victor le a redeșchis e rau?. Economia a fost va ndalizata de Udrea si Traian si a fost preluata de Victor ca dupa ce tara ar fi lovita de un catclism nuclear .A fost bine DODOo betivule? Victor a dus ec in numai 3 ani de guvernare la primul loc din UE.E rau DODOO e rau.Salariile si pensiile pe care Bashitu cu Blaga le au taiat pt ca EI sa fure prin ANPR din buzunarul mil de romani cinstiti a fost bine?Ma boule a fost bine?Victor le rentregit a scazut TVA la alim de baza si redus TVA de la24,la20% e bine bomnule DODOOo? Si ar fi marit sak min pe ec de la 1 ian la 1200 nu cum pnl care nu e de acord si intarzie voit la 1 mai pt ca pana atunci sa instaureze criza in ec si sa spuna ca masura nu e sustenabila .E bine DODOO muistule?Ponta cel mai cinstit prim min obligat sa si dea demisia de oligarhii de la pnl si cancelariile straine care nu vedeau cu ochi buni cresterea si masurile ec pe care le lua PONTA hiena de DODO.Demisia a fost una de onoare.Nici un munistru pnl nu si ar fa demisia.A demonstrat o Boc si BAsescu care au ramas im functii cu toata opozitia si manifestarile a milioane de rom in toata tara.A fost bine ? DODO....

DODO
1 ianuarie 2016
marea evadare

cum ai reusit sa scapi nea Popescule de la psihiatrie ??? ma tem ca umblii liber printre noi ! esti mai periculos decit teroristii .ai uitat sa ne enumeri si numarul de brate ale caracatitei PSD, sau nu crezi ? de astia ca tine au nevoie de-alde Ponta ,sinteti usor de prostit ( sau sinteti gata prosti ) Dupa exprimare credeam ca esti basist .

costi
2 ianuarie 2016
afacere onlinr

Fa bani de acasa! Te invitam sa testezi rapid acest sistem cu totul revolutionar de lucru acasa! Fa bani de acasa si bucura-te de prosperitate! Noi iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie! Fa bani de acasa! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, asteptam sa ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

popescu
2 ianuarie 2016
cacati basisti-johanysti

Dati navala nenorocutilor TVA a scazut sau ieftinit sute de produse.Dar nu si pentru cacati gen DODO.Care nu sant de acord cu masurile astea luate de Victor si USL PSD.Masuri luate care vorintra in istorie si vor asigura cresterea ec a tarii....Pacat va DODO are acum .....guvernul sau de basisti mafioti care vor stopa tot ce a facut bine Victor POnta sfarama cresterea ec.E bine DODO?

popescu
3 ianuarie 2016
victor

V.V.Ponta ar castiga lejer alegerile in fata lui Malai M.Romanii au vazut in sfarsit ca Ponta e singurul candidat care ce promis la alegeri afacut e unicul.Alti au promis ca o sa trim bune si sa ales praful altu Romania lucrului bine facut si a ales sa nu mareasca salariul minim pe economie si sa voteze umpotriva noului cod fiscal al psd usl care elimina multe din taxele si impozitele(vezi TVA de la 1 ian la 20%)Atunci cum sa mai crezi nenorociti gen DODO care nu sant de acord cu aceste masuri care au dus romanania pe prumul loc in UE.Basisti sant invidiosi la fel oamenii care sprijima gasca pnl pdl

ponta
3 ianuarie 2016
este expirat!

popestilor- mari sustinatori ai lui Victoras, puneti-va pofta-n cui!!! Victoras Ponta si ai lui nu mai au nici cea mai mica sansa la viitoarele alegeri! Vremea lor a trecut, sunt compromisi iremediabil si trebuie sa lase oamenii onesti sa vina in locul lor! DNA, luati-i pe toti penalii la scuturat, indiferent ce partide i-au propulsat! Succes in 2016! Vrm sa-i vedem pe toti coruptii si hotii acolo unde le este locul, adica LA PUSCARIE!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4233 secunde