Ponta, atac la ambasadorul ungar la București

151
1
Ponta, atac la ambasadorul ungar la București - atacambasador-1439368602.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta subliniază că Guvernul român nu poate "tolera la nesfârșit derapajele inacceptabile" ale ambasadorului ungar la București.

"Nu doresc să cad în capcana provocărilor de la Budapesta, dar Guvernul României nu poate tolera la nesfârșit derapajele inacceptabile ale ambasadorului Ungariei la București sau ale altor oficiali maghiari care ne vizitează țara! Poziția MAE din România a fost extrem de echilibrată și în acord cu normele și standardele europene!", a scris premierul pe contul său de Facebook.

Ponta a adăugat că respectă poporul maghiar, dar că nu așteaptă "aprobare de la Budapesta" pentru opiniile pe care le are referitor la țara sa.

"Și o precizare necesară — respect Ungaria și poporul maghiar, dar nu trebuie să primesc aprobare de la Budapesta ca să-mi expun opiniile legitime privind țara mea/ nu sunt constrâns de liderii PPE (așa cum din păcate sunt alți colegi din politica românească) să închid ochii și să înghit cu umilință asemenea derapaje de la normele diplomatice și de respect între două țări!", a mai scris Ponta.

În cursul zilei de marți, ambasadorul României la Budapesta, Victor Micula, a avut, la solicitarea sa, o audiență la secretarul de stat în MAE ungar Levente Magyar. 



Comentează știrea

Roxana
12 august 2015
Oferta de lucru!

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5619 secunde