Ponta cere verificarea modului în care au fost acordate certificate de revoluționar din 1990

139
1
Ponta cere verificarea modului în care au fost acordate certificate de revoluționar din 1990 - ponta2-1420477077.jpg
Premierul Victor Ponta a cerut Corpului de Control să verifice activitatea Secretariatului de Stat pentru Revoluționari începând din 1990, în principal modul în care au fost acordate certificate de revoluționar, au declarat surse din Guvern, scrie Mediafax.


Controlul a fost dispus după ce mai multe sute de revoluționari au protestat, luni, la Guvern față de obligativitatea obținerii de noi certificate.

În jurul orei 15.00, protestul a fost marcat de un incident, când unul dintre revoluționari a avut un conflict cu jandarmii, în zona trecerii de pietoni de la Șoseaua Kiseleff.

Revoluționarii, al căror număr a fost, la un moment dat, de câteva sute, au protestat mai întâi la sediul PSD din Șoseaua Kiseleff, iar apoi s-au instalat pe trotuarul din fața muzeului Antipa.

Câțiva dintre ei, printre care și Dumitru Dincă, au intrat în sediul Guvernului, pentru discuții la care să ceară abrogarea ordonanței privind obligativitatea obținerii de noi certificate.


Comentează știrea

MIHA
5 ianuarie 2015
LUCRU DOMICILIU

Afacerile sunt viitorul, iar internetul in ziua de azi este folosit in mai toate domeniile. Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent., Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul "info" la email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Întâlnire Ponta-Iohannis, azi
Pagina a fost generata in 0.4776 secunde