Ponta le cere liberalilor să nu blocheze procesul de revizuire a Constituției

98
1
Ponta le cere liberalilor să nu blocheze procesul de revizuire a Constituției - pontacereliberarlilor-1430145031.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Victor Ponta, le-a cerut, ieri, liberalilor să dea dovadă de înțelepciune și să nu blocheze procesul de revizuire a Constituției.

"Fac apel încă o dată la o înțelepciune, care n-a existat în ultimele săptămâni din partea liderilor PNL-PDL, să nu blocheze și să nu închidă practic, în mod negativ, procesul de revizuire a Constituției. Suntem foarte avansați, am trecut de proceduri, avem avize de la instituția națională și internațională, și este o șansă pe care o avem acum, în 2015, an neelectoral. Nu se poate face reforma adevărată a statului român dacă nu revizuim și Constituția. Opoziția PNL-ului nu are nicio explicație și niciun sens", a declarat Ponta, într-o conferință de presă susținută la sediul central al PSD.

El și-a exprimat regretul față de faptul că, în ciuda apelului pe care l-a făcut și în cadrul discuțiilor de la Cotroceni cu președintele României, "PNL a decis să blocheze revizuirea Constituției, după ce, în 2013, reprezentanții PNL au propus o republică parlamentară". 

Comentează știrea

maria
28 aprilie 2015
Senzational

Singurii ratați sunt cei care refuză să mai încerce o dată. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1594 secunde