Ponta: "Miercuri vom adopta cele două Coduri fiscale în ședința de Guvern"

86
1
Ponta:

Articole de la același autor

Codul de procedură fiscală este aproape finalizat, iar pentru Codul fiscal miniștrii se vor reuni din nou luni, la ora 13,00, pentru ultimele avize, urmând ca actele normative să fie adoptate în ședința Guvernului de miercuri, a anunțat premierul Victor Ponta, la începutul ședinței extraordinare de Guvern pentru dezbaterea celor două Coduri. 


"Codul de procedură fiscală — înțeleg că avem toate avizele, ultimul a venit de la Externe, deci rămâne ca Justiția să dea avizul — și Codul de procedură fiscală l-am terminat. Codul fiscal — aveți astăzi ultimele amendamente, ca la buget. Ce s-a depus azi luăm în discuție, ce nu s-a depus până astăzi nu se mai ia în considerare. Dacă ați uitat ceva important e vina dvs și vă duceți la Parlament să îndreptați. Luni, la ora 13,00, ne reîntâlnim aici cu cei care nu au avizat până luni. Miercuri am garanția 100% că cele două proiecte sunt avizate, le adoptăm în ședința de Guvern", a precizat Ponta, la Realitatea TV. 


Premierul i-a cerut secretarului general al Guvernului Ion Moraru să trimită joi spre avizare Codul de procedură fiscală atât către Consiliul Economic și Social, cât și către Consiliul Legislativ. 


"Toate procedurile vor fi impecabile, nu ne critică nimeni pe niciun fel de problemă de procedură. Oricum nu e ordonanță să intre imediat în vigoare, ci merge la Parlament", a susținut prim-ministrul. 



Comentează știrea

Munca la domiciliu
26 aprilie 2015
Sintem tot mai multi

Daca ai nemulltumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6855 secunde