Ponta: "Noul guvern este în avantaj"

81
Ponta:

Articole de la același autor

Noua echipă guvernamentală se află în avantaj, deoarece 2015 este un an fără presiune electorală, în care pot fi continuate reformele întârziate, iar "măsurile mai radicale, unele mai puțin populare" pot fi luate mai ușor, a declarat premierul Victor Ponta.

"Echipa - așa împrospătată într-o anumită măsură, pentru că 10 sau 12 dintre ei (miniștri-n.r.) sunt de fapt în funcție în continuare - rămâne să dovedească în 2015-2016 că poate să fie chiar mai bună decât echipa mai veche. Mai e un lucru, și aici e în avantajul noului guvern: 2015 nu mai este an electoral și se știe foarte bine că fără presiunea electorală, reforme care au fost întârziate, măsuri mai radicale, unele mai puțin populare, se pot lua totuși mai ușor", a spus Ponta la România TV.

Comitetul Executiv Național (CExN) al PSD a votat, duminică, cu unanimitate de voturi, structura și componența Guvernului Ponta 4, fără Liviu Dragnea vicepremier, printre miniștrii noi ai PSD numărându-se Ionuț Vulpescu, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Adrian Anghel și Liviu Pop.

Viitorul Cabinet va avea un singur vicepremier, această funcție urmând a fi deținută de Gabriel Oprea. Liviu Dragnea nu va mai fi vicepremier, el urmând să dețină doar portofoliul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 14 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Nume noi în Guvernul Ponta
Pagina a fost generata in 0.8378 secunde