"Ponta nu e președintele României pentru a se erija în mediator"

97
1

Articole de la același autor

Co-președintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis premierului Victor Ponta că el nu este în postura de președinte al României "pentru a se erija în mediator", ca răspuns la invitația la dialog lansată de șeful guvernului către liberali pentru găsirea unor soluții comune pe teme importante precum revizuirea Constituției, sistemul electoral, legile siguranței naționale și Master Planul pe transport. 
"Dacă dl Victor Ponta este depășit de anumite probleme sau dorește stabilirea unei poziții unitare, la nivelul întregii clase politice, în legătură cu anumite teme, se poate adresa în acest sens Președintelui. Dl Ponta nu este Președintele României pentru a se erija în mediator, nu poate fi și presedinte de partid și mediator și prim-ministru și deputat. Singura instituție care poate asigura o mediere între partide, pe diverse teme, este Președintele României", precizează Gorghiu, într-un comunicat de presă.


Comentează știrea

Mihaela
20 ianuarie 2015
Cea mai cautata oferta a anului

Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Castig lunar 300 dolari. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected] Nu ezita. Mult succes

Articole pe aceeași temă

Duminică, 18 Ianuarie 2015
Stire din Economie : "Funcționarii se tem să respecte legea"
Pagina a fost generata in 2.0663 secunde