Ponta nu vrea o nouă suspendare a lui Băsescu

69
1

Articole de la același autor

USL nu trebuie să ia în calcul o nouă suspendare a președintelui Traian Băsescu și nici să se lase provocată de șeful statului, deoarece "ceasul merge", iar România va avea anul viitor un nou președinte, consideră liderul USL, premierul Victor Ponta.

"Categoric nu. Președintele Băsescu, văzând că nu îl mai bagă nimeni în seamă, va încerca să ne provoace, dar nu trebuie să cădem în capcană. Ceasul merge și, la anul, vom avea un alt președinte", a spus Ponta, întrebat fiind dacă există posibilitatea unei noi suspendări a președintelui, conform declarației lui Frunză-verde.

El a arătat că România nu are nevoie de o nouă criză chiar dacă Băsescu își dorește acest lucru.

Vicepreședintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, recent, că ieșirea publică a șefului statului arată că acesta a "redevenit arogant", iar acest lucru i-a fost permis de USL, motiv pentru care trebuie începute demersurile unei noi suspendări din funcție a lui Traian Băsescu.

"Cred că USL, evident pe cale parlamentară, chiar și în-tr-o sesiune specială, trebuie să înceapă demersul suspendării lui Traian Băsescu. Motive sunt suficiente, nu se poate coabita cu Traian Băsescu și România nu-și poate permite să plăteas-că în continuare costurile comportamentului lui Traian Băsescu", a mai afirmat Frunzăverde, precizând că discuția în PNL pe acest subiect ar putea avea loc în a doua jumătate a lunii august. 

Comentează știrea

Je
24 iulie 2013
Politicieni de doi bani

Dar voi cand va autosuspendati, ca ne-am saturat de figurile voastre-de betiv notoriu in cazul lui frunzavestejita!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4091 secunde