Ponta: Vom accepta oferte de ajutor din partea unor spitale din străinătate

130
2
Ponta: Vom accepta oferte de ajutor din partea unor spitale din străinătate - victorponta11-1446558725.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a anunțat că autoritățile sunt gata să accepte ajutor medical din partea spitalelor din străinătate care s-au oferit să trimită medici sau să preia pacienți răniți în incendiul din clubul Colectiv. 


"Vom accepta, de altfel există deja oferte de ajutor din afara țării, din partea câtorva spitale din afara țării. Oricine ne poate ajuta, este foarte bine. Ministerul Sănătății, vă rog să țineți legătura cu toți prietenii noștri din afară care pot să trimită medici sau care eventual pot să preia din pacienți. Cât mai mult efort și cât mai multe minți și resurse, cu atât mai bine. Să faceți acest lucru și sunt convins că sunt mulți care vor vrea în continuare să ne ajute, cum s-a întâmplat zilele acestea", a spus premierul, la începutul ședinței de Guvern de astăzi. 


Ponta i-a cerut ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu, să îl țină permanent la curent "nu doar cu situația fiecărui bolnav, dar și cu necesitățile fiecărui spital, în așa fel încât să nu lipsească nicio secundă nimic din ceea ce ține de personal, de medicamente, de necesități". 



Comentează știrea

adevar
3 noiembrie 2015
adevar

Eu nu vreau sa tratez romani.

adevar
3 noiembrie 2015
adevar

Bravo ca faceti tot posibil pentru ei

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4238 secunde