Ponta vrea la alegerile din 2016 "oameni fără pată"

128
Ponta vrea la alegerile din 2016

Articole de la același autor

Liderul PSD, Victor Ponta, a transmis colegilor de partid, la Consiliul Național din week-end, că vrea ca toți candidații pentru funcțiile de consilieri locali, primari, președinți de consilii județene, la alegerile din 2016, să fie "oameni eficienți, dar și fără pată". "Nu cred că alegerea indirectă a președinților de consilii județene e o soluție mai bună decât alegerea directă. Voi rămâne cu convingerea că un pre-ședinte ales direct e mai legitim, mai puternic și mai eficient. Vă rog pentru 2016 să vă gândiți foarte bine ca toți candidații noștri să fie oameni buni, oameni eficienți și oameni fără pată. Sunt convins că făcând acest lucru vom fi din nou partidul și alianța cu cei mai mulți aleși locali", a declarat Victor Ponta. Referindu-se la momentul pierderii alegerilor de anul trecut, Ponta a afirmat: "Da, am pierdut alegerile prezidențiale, le-am pierdut așa cum le-am pierdut și în 1996 cu Iliescu, și în 2004 cu Năstase. Dar vreau să nu transformăm acest lucru într-o jelanie, într-o plângere".

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, că în 2016 trebuie strânse rândurile:"Opoziția așteaptă să ne dea jos DNA-ul de la guvernare". Liderul social democraților, Victor Ponta, și-a exprimat convingerea că PSD va fi din nou "pasărea Phoenix", invitându-și colegii prezenți la Consiliul Național să fie alături de el în toate aceste bătălii.

Însă cea care a stârnit o serie de reacții în sânul partidului a fost rezoluția votată în week-end. Potrivit acesteia toți acei membri cu dosare penale, trebuie să facă un pas înapoi. "Atât timp cât vom fi acuzați de faptul că nu respectăm regulile de integritate, că nu ne îndepărtăm colegii care sunt vinovați sau care au greșit sau care sunt doar acuzați, nu este suficient," a afirmat Ponta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Martie 2015
Stire din Politică-Administrație : Când va fi organizat Congresul PSD
Pagina a fost generata in 0.404 secunde