PP-DD Constanța are echipă interimară la Organizația Municipală

699
3
PP-DD Constanța are echipă interimară la Organizația Municipală - ppdd3-1350582742.jpg
Biroul Politic Județean Constanța al Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) s-a reunit, miercuri seară, la sediul partidului din municipiu. Printre alte obiective, pe ordinea de zi s-a aflat și alegerea unei echipe interimare pentru Organizația Municipală a PP-DD. 

În urma discuțiilor, s-a stabilit ca președintele interimar al Organizației Municipale a PP-DD Constanța să fie Marian Vasiliev, fostul candidat la alegerile din 10 iunie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. El va fi secondat de un prim-vicepreședinte, în persoana consilierului local Perodin Dede.

Pe lângă cei doi, din echipa locală mai fac parte vicepreședinții Valentin Șurghie, Jeni Arreco, Constantin Nițe, Sunai Omer, Hilda Kablan, Eugen Nițu, Gheorghe Georgescu, Mirela Țugulea, Dan Dogaru și Liliana Enache.

"Actuala conducere a Organizației Municipale a PP-DD Constanța este una interimară. Alegerile interne vor avea loc după data de 10 decembrie, adică după ce se vor finaliza alegerile parlamentare. Acum este momentul să ne mobilizăm foarte bine, pentru a ne organiza pentru campania electorală ce va începe curând. Suntem un partid la început de drum, dar avem foarte multe de oferit. Așa cum la alegerile locale am făcut o figură frumoasă și am câștigat câteva mandate de consilieri locali și județeni, așa trebuie să ne organizăm cât mai bine și acum pentru a ieși învingători", a declarat prim-vicepreședintele Perodin Dede.

El a mai spus că, personal, consideră că la alegerile parlamentare din luna decembrie 2012, PP-DD Constanța va câștiga cel puțin un mandat de senator și două de deputați.

"Suntem o echipă frumoasă și ne vom mobiliza foarte bine pentru alegerile parlamentare. Chiar dacă între noi au mai existat discuții, așa cum, de altfel, se întâmplă peste tot, am trecut peste ele. Vrem ca la aceste alegeri să câștigăm cel puțin un mandat de senator și două de deputați. Vom munci foarte mult în campania electorală și ne pregătim să mergem și să stăm de vorbă cu oamenii pentru a le prezenta oferta noastră electorală. Partidului Poporului Dan Diaconescu are foarte multe de oferit", a mai spus Perodin Dede.

În altă ordine de idei, aseară, noua echipă de conducere a Organizației Municipale a PP-DD Constanța s-a reunit la sediul partidului din Constanța, pentru a pune la cale strategia electorală pentru proximele alegeri parlamentare.

Comentează știrea

Bebe
19 octombrie 2012
Smile !

Nea Dede ,incearca sa pari mai zambitor,macar asa de complezenta (sa te scot din ceata ,adica de chichi) parca te strange cineva de OO pe sub masa ....:-)

ath
19 octombrie 2012
Am strivit o musca

Partidul Poporului are "foarte multe de oferit". Ce oferta aveti domnilor ? Au trecut aproape cinci luni de la alegerile locale. Ati facut ceva concret pana azi ? Dati-mi un singur exemplu,numai unul. Sa zicem asa: "Eu Dede Perodin, in cinci luni de zile am strivit o musca pe biroul lui Mazare. Puteti sa va laudati cel putin cu isprava asta ? Daca ne gandim la viitoarele mandate in Parlament ma astept la urmatoarea oferta: "Eu,Gica Slabu ma ofer sa-i curat scamele de pe basca lui Mazare si sa omor toti carcalacii din cladirea Parlamentului".Recent,ati avut ocazia sa luati o pozitie in legatura cu starea Cazinoului din Constanta sau in legatura cu noile modificari la legea urbanismului. Ati spus ceva ? Luati exemplu de la Antonela Marinescu si Mihai Lupu care au facut ceva "concret" pentru noi. De la ei am retinut urmatoarele "realizari" clare: "Am avut O STRANSA LEGATURA.." ; "am COLABORAT CONSTANT..." ; "AM ABORDAT fiecare problema .." ; "am mers PE TEREN..." ; "m-am IMPLICAT.." ; "..le-am VALORIFICAT POTENTIALUL" ; "am adus INITIATIVE NOI.." ; "TREBUIE sa gasim RESURSELE ...:" ; "am MILITAT..." ; "am facut DEMERSURI..." NUMAI VORBE GOALE. Ati vazut cat au muncit ei in ultimii patru ani ?

cris
20 octombrie 2012
Mult noroc

Bafta multa ca meritati.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5764 secunde