"PPDD-iștii adunați la PSD sunt ca bomba atomică în Războiul Rece - o ai, dar nu o folosești"

49

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că "adunătura" de parlamentari PPDD trecuți la PSD sunt ca "bomba atomică în Războiul Rece" pe care cei implicați o dețin, dar nu o folosesc, precizând că nu-l crede pe Victor Ponta capabil de "prostia de a rupe USL". 




Antonescu a fost întrebat, la Digi 24, în ce măsură este PNL îngrijorat de faptul că PSD are posibilitatea de a forma o nouă majoritate în urma racolărilor de parlamentari din PPDD.


"Adunarea asta de PPDD-iști e ca bomba atomică în Războiul Rece: «Uite, nu o folosim, dar o avem». Discutăm despre dezarmare și planuri frumoase, dar avem și bomba atomică (...) Eu din cât cunosc și proiectul politic și intențiile de guvernare și intențiile politice în general ale lui Victor Ponta sunt absolut convins că nu contabilizează în fiecare zi capturile de PPDD-iști, așteptând să ajungă la o cifră critică, după care să rupă USL, să formeze un alt Guvern și șamd. Ar fi o prostie de care categoric nu-l cred în stare pe Victor Ponta", a afirmat Antonescu, citat de Mediafax.


Liderul PNL a precizat că racolările realizate de PSD nu sunt resimțite de liberali ca pe o amenințare și nici nu sunt atenți la așa ceva.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9702 secunde