Predoiu: "Nu văd cum Sevil Shhaideh ar putea primi certificatul ORNISS pentru acces la informații de nivel CSAT"

257
Predoiu:

Articole recomandate

Deputatul PNL Cătălin Predoiu susține, într-o postare pe Facebook, că Liviu Dragnea știe că Sevil Shhaideh nu poate primi certificat ORNISS pentru acces la informații de nivel CSAT, inclusiv la informații NATO, dar că încearcă să se victimizeze, provocând un scandal.

"Nu văd cum Sevil Shhaideh ar putea primi certificatul ORNISS pentru acces la informații de nivel CSAT, deci inclusiv informații clasificate NATO. Dl Dragnea înțelege acest lucru, de unde rezultă că în toată această problemă pe care a creat-o statului român prin propunerea sa, încearcă de fapt să facă un joc politic personal mai complicat. Ori dl Dragnea e mai puțin inteligent decât îl prezintă analiștii pro PSD, ori știe ceva ce noi nu știm legat de propria persoană și raporturile sale cu legea, și încearcă să provoace un scandal prin care vrea să se victimizeze. Eu merg pe varianta 2", a scris Cătălin Predoiu pe pagina sa de Facebook.

El mai precizează că există niveluri diferite de acces la informații clasificate, cu exigențe diferite privind riscurile și vulnerabilitățile prezentate de demnitarul care are acces la ele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4364 secunde