Prefectul Claudiu Palaz, parteneriat cu ONG-urile

222
Prefectul Claudiu Palaz, parteneriat cu ONG-urile - protocoaleonguriprefectura-1308769735.jpg

Articole de la același autor

Ieri, în sala Remus Opreanu a Prefecturii Constanța, a avut loc evenimentul de semnare a protocoa-lelor de colaborare între Instituția Prefectului și câteva dintre ONG-urile locale. Așa cum a menționat că va face în întâlnirile sale anterioare cu organizațiile nonprofit, prefectul Claudiu Palaz a chemat repre-zentații mai multor asociații locale pentru a oficializa colaborarea cu Prefectura Constanța.
Astfel, Palaz a semnat docu-mentele de colaborare cu Fundația Baylor Marea Neagră, Asociația Copiilor și Tinerilor cu Diabet "Sweet Land", Asociația Pro Democrația, Institutul Român pentru Drepturile Omului, Fundația Alături de Voi Constanța, Centrul de Asistență pentru Organizații Neguvernamentale și Asociația Young and Clever. Scopul acestei acțiuni este de a desfășura programe de voluntariat cât mai eficiente la nivelul  județului Constanța. Prefectul a specificat faptul că se va implica în găsirea de fonduri pentru cauzele ONG-urilor, astfel încât asociațiile să își poată ocupa timpul cu identificarea problemelor importante pentru comunitate. De asemenea, Palaz a menționat că banii strânși din vânzarea cărții "Prefecții județului Constanța" vor fi donați ONG-urilor, care vor avea sarcina de a se pune de comun acord privind destinația fondurilor.
"Banii care au fost strânși din vânzarea cărții vor ajunge acolo unde consideră toate ONG-urile că este cel mai necesar și așa se va întâmpla cu toate sumele care vor veni. Vom face întruniri, în care fiecare ONG își va expune cazurile sau proiectele cele mai importante și în care se va decide cum anume vor fi distribuite fondurile. Sarcina mea este aceea de a găsi persoanele dispuse să atribuie fonduri acestor cauze, oameni pe care îi voi aduce la întrunirile cu ONG-urile și care vor da banii direct către acea asociației sau organizație care a fost aleasă, pentru a nu exista loc de interpretare sau speculație", a declarat Claudiu Palaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6394 secunde