Prefectul Silviu Coşa îndeamnă la vaccinare

255
Prefectul Silviu Coşa îndeamnă la vaccinare - cosavaccin-1637088692.jpg

Articole de la același autor

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa, s-a declarat un mare susţinător al campaniei de vaccinare împotriva virusului.

Silviu Coşa le mulţumeşte tuturor celor care au ales să se vaccineze şi îi îndeamnă, în acelaşi timp, pe cei care sunt sceptici în ceea ce priveşte vaccinul să se vaccineze.

„Încă de la începutul campaniei de vaccinare, m-am implicat direct în toate acțiunile de promovare și conștientizare. Ele nu s-au rezumat la societatea civilă, ci și la colegii mei. Nu este suficient să dai un ordin, fără să îți pese de impactul pe care îl are asupra oamenilor, ci este important să te mobilizezi, să oferi un exemplu personal și să explici beneficiile vaccinării. Astfel, am ajuns în situația în care cei mai mulți dintre colegii mei sunt vaccinați. Vaccinarea este o alegere, o opțiune pe care fiecare dintre noi o ia pentru sine, pentru familie, pentru prieteni și colegi. Colegii mei au înțeles care sunt beneficiile imunizării: protecție sanitară, socială și un moral mult ridicat, vaccinarea fiind un instrument care ne apropie de normalitate. Cum mulți au văzut beneficiile, sunt sigur că mulți dintre cei nehotărâți vor vedea, treptat, că vaccinul nu conține cipuri, otravă și minciuni, ci reprezintă doar soluția universal valabilă pentru revenirea societății într-un punct de liniște”, a transmis prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook, prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5409 secunde