Prefectura Constanța a constituit Comisia de Disciplină pentru secretarii primăriilor

657
Instituția Prefectului Județului Constanța a susținut, joi, o ședință în cadrul căreia au fost desemnați reprezentanții secretarilor unităților administrative din județ. Ei îi vor reprezenta pe secretari în comisia de disciplină, context în care se vor analiza și propune moduri se soluționare a sesizărilor privitoare la faptele acestora, consemnate ca abateri disciplinare în conformitate cu prevederile Articolului 6, alineatul 2 și alineatul 3, litera C din HG numărul 1344 2007 referitoare la normele de organizare și funcționare a comisiilor de disciplină.
La ședință au participat subprefectul Claudiu Palaz și Secretarul General al Județului, Mariana Belu, în calitate de membri de drept în comisie. Ca urmare a voturilor exprimate de secretarii unităților administrativ teritoriale au fost desemnați membrul titular în comisia de disciplină, în persoana Lenuței Delcea, secretar al comunei Cogealac și supleantul în comisia de disciplină, Florin Vintilă, secretar al orașului Basarabi.
În cadrul evenimentului, subprefectul Palaz a ținut să le precizeze secretarilor: "Deși constituirea Comisiei de Disciplină pentru secretarii primăriilor este rezultatul prevederilor legale, noi ne dorim să nu existe disfuncționalități în activitatea dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât, până în prezent, am avut o colaborare foarte bună". Totodată, Palaz a adăugat: "Trebuie să avem în vedere că se apropie alegerile, o perioadă în care avem nevoie de o bună coordonare și organizare la nivelul autorităților administrației județului și ne bazăm pe disponibilitatea tuturor în această direcție".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6956 secunde