Premieră teatrală, inițiată de Primăria Cernavodă

536
Primăria Cernavodă se implică în viața culturală a orașului și urmărește valorificarea resurselor artistice locale și crearea unei stagiuni teatrale la Cernavodă.
Astfel, duminică 3 aprilie, începând cu ora 18.00, pe scena Casei de Cultură din Cernavodă, va avea loc premiera piesei de teatru "Mai multe femei și un bărbat", în regia lui Bogdan Drăgulescu.
Spectacolul este o comedie ce abordează relația dintre bărbat și femeie, cu accente pe comunicarea mai mereu conflictuală. Personajul masculin, Garunski Arcadi Semionovici, cunoaște de-a lungul piesei mai multe femei, fiecare în felul său îl atrage sau îl înnebunește. Cele opt femei (soția, colega, funcționara, medicul, partenera de călătorie, poeta, directoarea, vecina) îi poartă noroc sau îi aduc ghinion, viața lui devenind brusc foarte imprevizibilă.
Personajul masculin este interpretat de tânărul actor constănțean Bogdan Burduf, care, de doi ani, joacă la Teatrul din Cernavodă. Partenerele sale de scenă sunt cernăvodence, artiste amatoare, dar care dau dovadă de mult talent și responsabilitate în ceea ce fac.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.41 secunde