Concurs Premierul Emil Boc: Elena Udrea are tot sprijinul meu pe subiectul declanșat în urma galei lui Bute

363

Articole de la același autor

Premierul Emil Boc a declarat, joi seară, în cadrul unei emisiuni tv, că ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, se bucură de tot sprijinul său în scandalul declanșat de unele mass-media în privința galei de box la care capul de afiș a fost meciul lui Lucian Bute, întrucât a aceasta a reușit să ducă numele României în lume prin intermediul unui "campion extraordinar pe care-l avem".
"A avut și are tot sprijinul, pentru că pe de-o parte a reușit să ducă numele României, în sfârșit, în lume și să punem în valoare un campion extraordinar pe care-l avem. Pe de altă parte a reușit nu să consume bani de la buget, ci să aducă bani europeni, face cunoscut un mare campion al țării noastre un mare caracter, un om cu care ne mândrim. Faptul că unii vorbesc o zi sau două și ne critică, asta e soarta noastră de guvernanți", a declarat premierul Emil Boc întrebat care este opinia sa în legătură cu scandalul declanșat pe marginea finanțării galei lui Bute.
Cu toate acestea premierul a ținut să sublinieze că locul cel mai potrivit pentru menționarea ministerului Dezvoltării și a Guvernului în calitate de susținători ai evenimentului ar fi fost conferința de presă de dinaintea galei.
Despre sponsorizările venite din parte companiilor românești, Boc a spus că "fiecare companie are un buget mai mare mic pentru promovare" și că principalii sponsori au fost Romgaz și Hidroelectrica, ambele companii fără datorii.
Cât privește soluția accesării unei părți din buget printr-un proiect derulat din fonduri europene, Emil Boc a menționat că în urma discuțiilor avute cu Rudel Obreja, căruia i-a comunicat că nu poate susține gala de box din bani din fondul de rezervă aflat la dispoziția premierului, s-a luat decizia la nivel guvernamental ca evenimentul să fie sprijinit din bani europeni prin intermediul ministerului Dezvoltării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.538 secunde