Premierul îi cere președintelui o întrevedere pe tema remanierii

113
Premierul îi cere președintelui o întrevedere pe tema remanierii - dancila-1545918311.jpg
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, într-o întâlnire informală joi cu presa, că îi va solicita președintelui Klaus Iohannis o întrevedere, vineri, la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre remaniere, precizând că de la 1 ianuarie vrea să aibă Guvernul complet, potrivit Mediafax.


Aceasta a spus că dorește să aibă o discuție separată cu șeful statului pe subiectul remanierii guvernamentale, adăugând că vrea să aibă Cabinetul complet de la începutul anului viitor, mai ales că România preia Președinția Consiliului UE.


Despre acest subiect, președintele Klaus Iohannis a declarat, la o întâlnire informală vinerea trecută cu presa, la Palatul Cotroceni, că ar putea lua o decizie cu privire la revocarea și numirea miniștrilor Dezvoltării și Transporturilor, după Crăciun sau cel târziu după Revelion. Iohannis a adăugat că, în opinia sa, nu va fi niciun fel de pace cu Guvernul, respectiv că va colabora cu Executivul doar pentru chestiuni europene. 


"Nu va fi niciun fel de pace cu Guvernul. Voi avea grijă să colaborăm doar pe chestiuni europene" a afirmat președintele României. Șeful statului a precizat că nu o va lăsa pe premierul Viorica Dăncilă să participe la reuniunile Consiliului European. 


Președintele a convocat ședința CSAT, care va avea loc vineri, începând cu ora 12.00, la Palatul Cotroceni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.819 secunde