Premierul Ludovic Orban a anunțat când ar putea avea loc alegerile locale

276
Premierul Ludovic Orban a anunțat când ar putea avea loc alegerile locale - ludovicorban52-1588868532.jpg

Articole de la același autor

Prim-ministrul Ludovic Orban a anunțat, ieri, că sfârșitul lunii septembrie - începutul lunii octombrie ar putea fi o perioadă bună de organizare a alegerilor locale.

"Pe evaluările pe care le avem acum, sfârșitul lunii septembrie - începutul lunii octombrie ar putea fi o dată bună de organizare a alegerilor. Diferența de vedere dintre noi și majoritatea condusă de PSD din Parlament este aceea că noi credem că tot Guvernul trebuie să decidă data alegerilor și condițiile de organizare a alegerilor, așa cum a fost până acum, în timp ce Parlamentul a trecut o lege, pe care noi am atacat-o la CCR, prin care și-au stabilit ei atribuția de a stabili data alegerilor prin legea adoptată de Parlament", a precizat premierul Ludovic Orban, la Digi24.

Primul-ministru a subliniat că alegerile trebuie organizate atunci când condițiile epidemiologice vor permite derularea activităților de campanie electorală.

"E o diferență de viziune între Guvern și majoritatea parlamentară controlată de PSD. Noi am adoptat o ordonanță de urgență prin care am prelungit mandatul aleșilor locali, iar intenția noastră este aceea de a organiza alegerile atunci când condițiile epidemiologice ne vor permite să se poată derula o campanie normală, în care candidații la funcțiile de primar, consilier local, consilier județean să poată să facă o campanie serioasă, cetățenii să aibă încredere să urmărească această campanie, să voteze în deplină cunoștință de cauză", a afirmat Ludovic Orban.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7252 secunde