Premierul Orban, atacat cu roșii la Băile Tușnad

117
Premierul Orban, atacat cu roșii la Băile Tușnad - orban-1374940837.jpg

Articole recomandate

Doi adolescenți au aruncat cu roșii către scena pe care prim-ministrul ungar, Orban Viktor, ținea un discurs în cadrul Universității de Vară "Balvanyos". Orban nu a fost atins, iar cei doi adolesecenți au fost reținuți de către jandarmi.
Cei care au încercat să-l lovească pe Orban cu roșii sunt doi adolescenți, un băiat și o fată, de 16 ani fiecare. După ce au fost reținuți de jandarmi, au scăpat cu o amendă.

Conform informațiilor preliminare, adolescenții ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a arunca cu roșiile în direcția lui Orban Viktor

Premierul Ungariei, Orban Viktor, a participat, sîmbătă, la lucrările Universității de Vară "Balvanyos", unde, alături de președintele CNMT, Tokes Laszlo, într-o dezbatere moderată de secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Externe de la Budapesta, Nemeth Zsolt, a vorbit despre "Timpul Nostru!", temă inspirată de motto-ul celei de-a 24-a ediții a Universității și taberei de la Băile Tușnad, informează Mediafax.

El a fost întâmpinat cu ropote de aplauze de cei aproximativ 3.000 de participanți, care i-au scandat numele.

La rândul său, primarul stațiunii Băile Tușnad, Albert Tibor, i-a dăruit premierului ungar o sticlă cu pălincă tradițională și câteva borcane cu dulceață de afine și de zmeură, pregătite de soția edilului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4034 secunde