Președintele Camerei Deputaților participă la "Săptămâna parlamentară europeană"

69
Președintele Camerei Deputaților participă la

Articole de la același autor

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, însoțit de o delegație parlamentară, participă marți și miercuri, la Bruxelles, la "Săptămâna parlamentară europeană". Evenimentul este organizat de Parlamentul European și de Parlamentul Republicii Letonia.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Camera Deputaților, acest eveniment se desfășoară în contextul dimensiunii parlamentare a președinției letone a Consiliului Uniunii Europene.

"În cadrul Săptămânii parlamentare europene 2015 vor avea loc două evenimente: Semestrele Europene 2014 și 2015, respectiv Conferința interparlamentară organizată sub articolul 13 al Tratatului privind stabilitatea, coordonarea și guvernanța în cadrul Uniunii Economice și Monetare. Parlamentarii români vor participa la dezbateri ce au ca teme: cadrul privind guvernanța economică europeană: evaluare și perspective, revizuirea Strategiei UE 2020 și prioritățile pentru semestrul european 2015, stimularea investițiilor publice și private pentru creșterea economică și locuri de muncă în Europa", se arată în comunicat.

Din delegația parlamentară română fac parte deputații PSD Florin Iordache și Claudiu Manda. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3616 secunde