Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a început vizita la Roșia Montană

64
Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a început vizita la Roșia Montană - zgonea-1379841997.jpg

Articole de la același autor

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a început duminică dimineața vizita pe care o efectuează timp o zi la Roșia Montană, unde va vizita mai multe cariere miniere. Valeriu Zgonea a fost primit de autoritățile locale și va fi însoțit în turul pe care îl va efectua în regiune și de reprezentanți ai companiei Gold Corporation și ai sindicatelor de resort. 


"Dorința mea este ca ceea ce facem astăzi să fie de fapt un site-visit pentru parlamentarii care vin în zonă în perioada următoare, membri ai comisiei speciale", a declarat Valeriu Zgonea, precizând că aceștia se vor afla pe tot parcursul zilei de miercuri la Roșia Montană, dar și în prima jumătate a zilei de joi, când vor discuta cu reprezentanți ai ONG -urilor care sunt împotriva proiectului. 


Președintele Camerei Deputaților a subliniat că va asculta ambele părți, mai ales că în perioada următoare ambele echipe - care sunt pro și contra proiectului de exploatare de la Roșia Montană - "vor încerca să convingă comisia parlamentară specială". "Decizia trebuie să fie în cunoștință de cauză", a subliniat Valeriu Zgonea, citat de Agerpres.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9089 secunde