Președintele Iohannis l-a chemat pe Coldea la Cotroceni

219
Președintele Iohannis l-a chemat pe Coldea la Cotroceni - iohannis444-1484323514.jpg

Articole de la același autor

Purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi, a spus, vineri, că șeful statului l-a chemat joi, 12 ianuarie, la Palatul Cotroceni, pe generalul Florian Coldea și că a existat o discuție între cei doi.

Dobrovolschi a precizat că nu are informații în legătură cu conținutul acestei discuții.

"Confirm faptul că președintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a chemat la Palatul Cotroceni pe domnul Florian Coldea. A existat o astfel de discuție. Nu am informații în legătură cu conținutul acestei discuții. Acestea sunt singurele comentarii pe care le voi face în legătură cu acest subiect", a declarat purtătorul de cuvânt.

Întrebată cum vede președintele Iohannis dezvăluirile apărute în spațiul public, Dobrovolschi a răspuns că Administrația Prezidențială nu face comentarii decât privind lucruri oficiale.

"Atunci când există speculații, discuții, lucruri de genul acesta, de la nivelul Administrației Prezidențiale nu există comentarii. Vorbim despre lucruri oficiale, lucruri care pot fi confirmate public și care sunt comunicate publice", a mai adăugat purtătorul de cuvânt.

Totodată, întrebată de jurnaliști dacă șeful statului a cerut informați de la Ministerul Afacerilor Interne sau de la o altă instituție a statului în legătură cu ancheta care îl privește pe Sebastian Ghiță, Mădălina Dobrovolschi a declarat că președintele Românei este "foarte informat". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1724 secunde