Video Președintele Traian Băsescu critică bancherii - VIDEO

974
1
Președintele Traian Băsescu critică bancherii - VIDEO - base-1312904011.jpg
Președintele Traian Băsescu a convocat o reuniune de urgență la care participă premierul Emil Boc, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, ministrul de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu, și președintele Cosiliului Fiscal, Ionuț Dumitru. Înainte de începerea discuțiilor, Traian Băsescu a făcut o serie de remarci ironice la adresa bancherilor. Reacția președintelui a fost declanșată de niște pixuri de firmă.


Președintele Traian Băsescu a lansat un atac la adresa bancherilor, potrivit Realitatea TV. Înainte de începerea discuțiilor de la Palatul Cotroceni dintre șeful statului și participanții la întâlnire, Traian Băsescu a făcut o serie de remarci ironice la adresa bancherilor. "Bancherii ce spun, aveți bani și nu aveți face cu ei?", "Când dădeați credite cu buletinul?", a spus președintele Băsescu, potrivit corespondentului Realitatea TV. Replica a venit din partea consilierului guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, care a spus că "erau atunci alte vremuri".

Schimbul de replici a avut loc între Traian Băsescu și grupul reprezentanților BNR, care a remarcat pixurile de pe masa de la Cotroceni, constatând că este vorba despre o firmă de calitate. Această remarcă a generat reacția președintelui referitoare la bancheri.

Președintele Traian Băsescu a convocat o reuniune de urgență la care participă premierul Emil Boc, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, ministrul de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu, și președintele Cosiliului Fiscal, Ionuț Dumitru. Discuția de la Palatul Cotroceni are loc în contextul evoluțiilor economice internaționale.

Nu e prima dată când președintele critică băncile. "Băncile au o responsabilitate, în condițiile în care au fost frecvent avertizate de Guvernator: 'Mai ușor cu creditele cu buletinul!' Acum ați devenit prea restrictivi, măcar pentru investiții cu IMM-urile deschideți punga băncilor, pentru că de aici veți lua banii înapoi. De la cei cărora le-ați dat credite cu buletinul, nu știu dacă îi veți mai lua", declara Băsescu, anul trecut, la Conferința Parteneriat pentru Creștere Economică în 2011, informează Realitatea.net



Comentează știrea

sjXlQAaCHWbptD
4 septembrie 2011
CLYOWmfnrkiYvlLw

Always the best content from these prodgiious writers.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4907 secunde