Prezența la vot în județul Constanța: 7,37%

229
2
Prezența la vot în județul Constanța: 7,37% - vot13524545301353534364-1355046585.jpg

Potrivit reprezentanților Biroului Electoral Central, Constanța se află în topul clasamentului județelor cu cel mai mare număr de votanți prezenți la urne până la ora 10.00, cu un procentaj de 7,37%.

La nivel național, până la această oră și-au exprimat opțiunea prin vot 4,52% din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale: 4,67% în mediul urban, respectiv 4,32% în mediul rural.

Cea mai mare prezență la vot s-a înregistrat în județele Teleorman (8,38%), Brăila 7,43 (%), iar la polul opus, cea mai redusă s-a înregistrat în Timiș (2,37%), Sibiu (2,81%), Arad, (2,91%). În București, prezența la vot a fost de 3,9%. Precizăm că următorul anunț va fi făcut la ora 15.30.


Comentează știrea

jos hotii
9 decembrie 2012
jos mafiotii

Mafiile corupte, incompetente si nesatule, care au acaparat totul dupa 90, sint responsabile de jaful si haosul instaurat Ele sint peste tot, in politica, economie, finante, politie, etc. Populatia nu a cistigat nimic si nici nu avea cum, pt. ca nu are nici o putere. Ea a saracit permanent, iar odata cu "aderararea" la UE, milioane de de romani au plecat occident, pt. a putea trimete un ban acasa, o "alternativa" la mizeria si saracia din tara. Dupa 22 de ani, a merge la vot este ilogic si imoral. A merge la vot, inseamna a accepta un sistem mafiot, care nu va cadea, decit din cauza unor evenimente externe, ca in aug. 44, sau ca in dec. 89. In loc de a merge la vot, mergeti la cimitire si aprindeti cite o luminare la mormintele rudelor, prietenilor, sau colegilor, morti cu zile, de saracie si de mizerie, in acesti 22 de ani. A nu merge la vot este in prezent, singura noastra forma de opozitie, in fata acestui sistem monstruos, mafiot, imoral si ilogic..

adela
9 decembrie 2012
important

http://www.reporterntv.ro/stire/plangeri-penale-in-pragul-alegerilor-maria-stavrositu-il-acuza-pe-christian-gigi-chiru-de-raspandire-de-mesaje-calomnioase Mai sunt câteva ore până la alegerile parlamentare, iar campania electorală s-a încheiat. Continuă însă neoficial, prin mesaje defăimătoare, după cum susține Maria Stavrositu, candidat din partea PP-DD la Senat. Acuzele ei, îndreptate împotiva contracandidatului de la ARD, Christian Gigi Chiru, fac obiectul unor plângeri depuse la Poliție, dar și la Biroul Electoral Județean. Atacurile îndreptate împotriva sa, susține Maria Stavrositu, au început încă de aseară, când adresa de e-mail i-a fost spartă. Cel care a intrat în căsuța electronică a trimis mesaje către toți jurnaliștii, în numele ei. Câteva ore mai târziu, spune aceasta, s-a petrecut un al doilea incident: persoane necunoscute au distribuit în căsuțe poștale fluturași, tot în numele său. Mesajele atribuite în fals Mariei Stavrositu sunt aceleași: va cere declararea aromânilor drept minoritate națională, introducerea dialectului în școli și biserici, dublarea denumirilor străzilor, localităților și monumentelor și alte drepturi pentru comunitate. Pliantele au ajuns în cutiile poștale ale constănțenilor. Astăzi, candidata PP-DD Maria Stavrositu a sesizat Biroul Electoral Județean cu privire la aceste incidente. Cazul este și în atenția polițiștilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6026 secunde