Primar din Constanța, suspendat de prefect din funcție

219
1
Primar din Constanța, suspendat de prefect din funcție - lucianblajseimeni-1454346434.jpg

Articole de la același autor

Prefectul Ion Constantin a semnat, ieri, ordinul prin care se constată suspendarea de drept a mandatului primarului comunei Seimeni, Lucian Blaj, până la încetarea măsurii arestului la domiciliu.

"Având în vedere comunicarea încheierii nr.3/28.01.2016, pronunțată de Judecătoria Medgidia - Secția Penală, în dosarul penal nr. 469/256/2016 prin care s-a dispus arestul la domiciliu pentru o durată de 30 de zile a primarului comunei Seimeni, Blaj Lucian, prefectul județului Constanța, Ion Constantin, a emis Ordinul nr. 69/2016, prin care se constată suspendarea de drept a mandatului primarului comunei Seimeni, Blaj Lucian, până la încetarea măsurii arestului la domiciliu", se spune într-un comunicat de presă transmis de Prefectura Constanța.

Documentul va fi transmis Consiliului Local și secretarului comunei Seimeni. Ordinul poate fi atacat la instanța de contencios administrativ.

Reamintim că primarul Lucian Blaj este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni de abuz în serviciu, instigare la fals material și intelectual. 

Comentează știrea

Cristi
2 februarie 2016
Urmeaza ...

bat clopotele pentru Berbec , Soare , Chitic si Iordache ! DNA-ul va intra in primariile conduse de aricii astia , pentru ca sunt prea multe fapte de coruptie la activ ... La multi ani ! Cu executare ...

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Furt din locuință la Seimeni
Pagina a fost generata in 0.5108 secunde