Primăria a majorat taxa pentru autorizația de parcare

1671
Primăria a majorat taxa pentru autorizația de parcare - d805b6758ed06f65b516d0d960ad39d2.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care dețin autorizații pentru rezervarea locurilor de parcare și vor să le reînnoiască trebuie să se prezinte la Centrul de Informare Cetățeni de la City Mall. Termenul de reînnoire este menționat pe verso-ul autorizației de rezervare a locului de parcare.
Ei trebuie să prezinte inspectorilor din cadrul Primăriei Constanța vechiul document, în original, în baza căruia se va emite unul similar pentru 2011. De asemenea, este nevoie să prezinte o copie a certificatului de înmatriculare a vehiculului, una a cărții de identitate a proprietarului, copie a contractului de leasing, dacă este cazul, și o cerere tip.
În ceea ce privește taxa de rezervare a locurilor de parcare, costul acesteia s-a modificat față de anul trecut cu indicele de inflație. Drept urmare, anul acesta, persoanele fizice vor plăti 149 de lei pentru eliberarea autorizației de parcare, iar persoanele juridice vor scoate din buzunar 430 de lei pentru un an întreg sau 87 de lei pe lună. De asemenea, persoanele juridice, posesoare de autoutilitare de până la 3,5 tone, care dețin locuri de parcare plătesc 922 de lei.
Pe de altă parte, există și persoane care sunt scutite de la plata taxei pentru autorizația de parcare, însă în momentul solicitării trebuie să atașeze docu-mentul prin care să atestă acest lucru. Potrivit legii, sunt scutiți de plată veteranii de război și persoanele cu handicap.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1712 secunde