Primăria Cernavodă a actualizat Planul Urbanistic General al orașului

157
În cadrul unei dezbateri ce s-a desfășurat, zilele trecute, la sediul Primăriei, a avut ca temă principală Actualizarea Planului Urbanistic General al orasului Cernavoda. 

La intalnire au participat reprezentanti ai Directiei Agricole din Constanta ai ocolului silvic din Cernavoda, ai Agentiei pentru protectia mediului din Constanta dar si autoritati locale.

In cadrul discutiilor a fost aprobat si regulamentul dupa care se pot construi si dezvolta noi zone in cadrul localitatii. Până la aplicarea reglementarilor noului plan urbanistic general, este necesara obtinerea unor avize de la agentia pentru protectia mediului din Constanta. Odata obtinut acest aviz, se va trece la urmatoarea etapa si anume intocmirea unei hotarari de consiliu referitoare la noul PUG care va fi supusa aprobarii in cadrului unei sedinte de consiliu local.

Edilul orașului Gheorghe Hânsă, consideră că Planul Urbanistic General trasează cadrul necesar, dezvoltarii urbanistice ulterioare a orasului Cernavoda , pe baza propunerilor din cadrul lui putând fi întocmite strategii sau noi proiecte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7887 secunde