Primăria Constanța distribuie tranșa a doua cu alimente de la UE

672
Primăria Constanța distribuie tranșa a doua cu alimente de la UE - primariaconstantaajutoare-1469033459.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța anunță că, în perioada 25 iulie - 5 august, distribuirea cutiilor cu ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană se va desfășura conform unui grafic. Astfel, persoanele cu handicap al căror nume de familie începe cu litera A-L vor ridica cutiile de la Clubul pentru persoane cu handicap situat în Piața Agroalimentară Tomis III. În schimb, persoanele cu handicap al căror nume de familie începe cu litera M-Z vor ridica cutiile de la Clubul pentru pensionari situat pe str. Cișmelei nr. 16.

Totodată, la Clubul pentru pensionari situat pe str. Duiliu Zamfirescu, nr. 4 se pot prezenta următoarele categorii de beneficiari: pensionarii cu pensii mai mici de 450 lei/lună inclusiv, care nu au ridicat cutiile în perioada 11 - 22 iulie, indi-ferent de litera cu care începe numele de familie și beneficiarii de venit minim garantat, acordat în baza Legii nr.416/2001 cu modificările și completările ulterioare. Tot de la acest club mai pot ridica pachetele și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, acordată în baza Legii nr.277/2010, republicată, cu modificările și com-pletările ulterioare, șomerii care beneficiază de indemnizație de șomaj în cuantum lunar de până la 450 lei inclusiv, șomerii înregistrați la agențiile pentru ocuparea forței de muncă care nu beneficiază de indemnizație de șomaj, în condițiile Legii nr.76/2002 cu modificările și completările ulterioare și persoanele fără venituri sau ale căror venituri nete lunare realizate sunt de până la 450 lei/lună/persoană, inclusiv și nu se încadrează în niciuna dintre categoriile prevăzute mai sus, stabilite prin dispoziție de primar.

Distribuirea cutiilor cu ajutoare ali-mentare se va realiza de luni până vineri, între orele 6.00 - 12.00. Ajutoarele alimentare se ridică personal de către beneficiar pe baza actului de identitate valabil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5697 secunde