Primăria Eforie a alocat 10.000.000 de lei pentru continuarea programului de asfaltare în 2010

262
Potrivit unui comunicat de presă, administrația locală din Eforie va continua și în 2010 Programul privind reabilitarea integrală a tramei stradale, început în 2008.
Proiectul se derulează pe parcursul a trei ani și include atât refacerea părții carosabile, cât și a trotuarelor. Valoarea investițiilor realizate în primii doi ani ai programului este de aproximativ 20.000.000 de lei.
Programul de reabilitare a tramei stradale include pentru 2010 repavarea trotuarelor și reabilitarea străzilor rămase neasfaltate, lucrări pentru care administrația publică locală a alocat suma de 10.000.000 de lei.
În același comunicat se mai arată că primarul orașului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu, a precizat că prioritizarea execuției lucrărilor de reabilitare a tramei stradale a fost realizată ca urmare a consultării locuitorilor.
Potrivit graficului, anul acesta, au fost asfaltate faleza din Eforie Nord și străzile Dorobanților și Tudor Vladimirescu, până la intersecția cu Drumul Național 39, care duce spre Mangalia.
Pe parcursul acestui an s-a mai executat refacerea îmbrăcămintei asfaltice pe cele mai importante artere, pe o lungime de șapte kilometri. În plus, administrația a refăcut terenul de sport al Școlii Generale din Eforie Nord și o parte din trotuare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5812 secunde