În timp ce Mazăre e în Caraibe

Primăria le transmite constănțenilor "proști și bătuți în cap" că nu va organiza Revelionul

2276
1
Primăria le transmite constănțenilor
În perioada sărbătorilor de iarnă, în condițiile normalității unui stat ce se vrea a fi european, primăria celui de-al doilea oraș ca mărime pe țară pretinde că nu are fonduri pentru organizarea unor evenimente pentru seara de Revelion. Întrebat care sunt motivele pentru care anul acesta locuitorii orașului nu vor putea beneficia de un spectacol în aer liber, directorul Direcției Relații Internaționale și Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanta, Petrică Munteanu, s-a arătat vizibil deranjat de subiect. El a adus injurii jurnaliștilor, pe care i-a numit "proști și bătuți în cap", justificându-și atitudinea prin faptul că a explicat tot anul motivele pentru care nu se organizează nimic. "Voi parcă sunteți proști și bătuți în cap. V-am explicat tot anul că nu avem bani. D-aia nu am făcut nimic, nici Revelion, nici Ziua Marinei, nici Zilele Constanței", a declarat pe un ton nervos Munteanu.

Alternative costisitoare
Într-o astfel de situație, constănțenii care nu vor să rămână acasă și care sunt dispuși să dea ceva bani, pot alege să petreacă Revelionul într-un club, cafenea sau restaurant din oraș. Prețul sărbătoririi nopții de Anul Nou într-un club constănțean variază între 120 și 400 lei de persoană. În general, diferența de 200 lei este justificată prin prezența unor artiști anume sau a unor numere de spectacol speciale. Pentru a putea concura cu ofertele cluburilor mai mari, unele dintre ele au ales să facă din acest eveniment o petrecere tematică: bal mascat, latino party. Cel mai nou club din Constanța, situat pe strada Răscoalei, a ales să aducă o trupă londoneză pentru a bucura auzul oaspeților săi. Nici meniul nu se lasă mai prejos, în cei 380 lei va fi inclus un bufet ce conține brânzeturi franțuzești, aperitive asiatice și fructe exotice. Ofertele celorlalte cluburi mari din oraș și din stațiunea Mamaia în ceea ce privește artiștii care vor încânta petrecăreții amintesc nume precum Ionuț Galani, Laurențiu Duță, Taraful Căluț, Mircea Cazan, Ansamblul folcloric Plaiuri Dobrogene.
Dacă nu sunteți adepții cluburilor și preferați să petreceți Revelionul într-un restaurant unde vă puteți bucura de muzică ambientală și o atmosferă liniștită, trebui să știți că o astfel de alegere vă va costa peste 600 lei pentru două persoane. Prețul include două meniuri complete cu aperitive variate, fel principal, desert și diverse băuturi răcoritoare și alcoolice.
Alexandra BĂLAN

Comentează știrea

S
31 decembrie 2011
x

criza

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7252 secunde