Primăria Medgidia, anunț important pentru locuitori

2940
Primăria Medgidia, anunț important pentru locuitori - primariamedgidia1-1507645092.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice din Medgidia au luat decizia ca, începând cu data de 16 octombrie, să se primească cererile pentru ajutoarele de încălzire. 


Pentru a beneficia de aceste ajutoare, cei care utilizează gaze naturale, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri și energie electrică trebuie să aibă un venit de maxim 615 lei/membru de familie. Venitul net pe lună al fiecărui membru al unei familii care utilizează energie termică în sistem centralizat nu trebuie să depășească 786 lei, iar în cazul unei persoane care locuiește singură, acesta nu trebuie să fie mai mare de 1.028 lei lunar. 


Cererile se pot depune la Primăria Municipiului Medgidia astfel: pentru energie termică în sistem centralizat, prin administratorii asociațiilor de proprietari, la camera 7, iar la camerele 2, 3 și 10 se primesc cereri pentru gaze naturale. Cei care utilizează energie electrică pentru a se încălzi, pot depune formularele la Serviciul de Asistență Socială. Cererile pentru ajutorul de încălzire cu lemne, cărbuni și combustibili petrolieri se vor depune la Centrul de Informații pentru Cetățeni de către solicitanții din Valea Dacilor și Remus Opreanu și la camera 10 de către solicitanții din Medgidia.


Formularul pentru acor-darea ajutorului de încălzire se completează de către titularul contractului de deținere a locuinței, și trebuie însoțit de documente doveditoare privind deținerea locuinței, precum și a bunurilor mobile și imobile deținute de solicitanți (în copie, ce sunt enumerate în lista anexă), componența familiei (act de identitate, certificat de naștere copii, hotărâre judecătorească de încredințare copil, după caz - în copie). De asemenea, se vor depune acte doveditoare privind toate veniturile nete realizate de toți membrii familiei în luna anterioară depunerii cererii și ultima factură de la ENGIE, după caz, de la ENEL (în copie). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9624 secunde