Primăria Medgidia oferă ajutoare persoanelor cu handicap

319
Primăria Medgidia oferă ajutoare persoanelor cu handicap - ajutoaremedgidia-1618325770.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii administraţiei publice locale din Medgidia au transmis că a început distribuirea, în limita stocului disponibil, persoanelor încadrate în gradul grav de handicap, de ajutoare alimentare care provin din stocurile de intervenţie comunitare destinate categoriilor de persoane defavorizate din România, conform O.U.G Nr.84/21.05.2020 privind stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

„O cutie cu alimente cuprinde 5 pachete cu făină la un kilogram bucata, 4 pachete cu mălai la un kilogram fiecare, două pachete de paste făinoase, 4 sticle de ulei, 2 pachete cu zahăr, 4 pachete cu orez, 5 conserve cu carne de vită, 3 conserve cu carne de porc, 5 conserve cu pateu de porc şi 2 borcane cu compot de fructe. De asemenea, o altă cutie cu produse de igienă conţine 5 periuţe de dinţi, o pastă de dinţi, un săpun lichid, un şampon pentru copii, un şampon pentru adulţi, un detergent de rufe”, au transmis reprezentanţii Primăriei Medgidia.

Fiecare beneficiar va primi câte un pachet cu un conținut identic.

Alimentele se distribuie din localitatea Medgidia, Str. Dezrobirii (lângă Școala Gimnazială „I.L.Caragiale”), jud. Constanța.

Distribuirea alimentelor se face cu prezentarea copiei cărții de identitate și a copiei certificatului de încadrare în grad de handicap, valabil la data distribuirii. Beneficiarii sunt răspunzători pentru transportul ajutoarelor la propriile locuinţe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7355 secunde