Primăria Medgidia susține centrul multifuncțional pentru copiii cu dizabilități

117
2

Articole de la același autor

Fundația World Vision, în parteneriat cu Primăria Municipiului Medgidia, a organizat o conferință de presă pentru finalizarea proiectului "Centru multifuncțional o șansă pentru viitorul copiilor și tinerilor cu dizabilități fizice, psihice și sociale din regiunea Nord-Vest, Sud-Est și Sud-Vest Oltenia", proiect care nu se oprește aici și își continuă activitatea și cu Asociația Med-Cer Medgidia. 

În deschiderea conferinței, a luat cuvântul edilul orașului, Marian Iordache. El a menționat că, până la înființarea centrului de recuperare din cadrul Spitalului Municipal Medgidia, copiii care aveau probleme de sănătate făceau kinetoterapie, la Spitalul din Cernavodă și Spitalul Clinic Județean Constanța. 

Așadar pentru a le ușura viața copiilor, s-a susținut înființarea unui centru de recuperare la Medgidia. 

Acest proiect urmărește îndeplinirea a două obiective și anume: partea de asistență socială, recuperare și partea educațională. În cadrul acestui proiect își desfășoară activitatea nouă persoane, oameni specializați în psihopedagogie specială și asistență socială, care au în spate o activitate însemnată în ceea ce privește asistența socială a persoanelor cu dizabilități. 

Contribuția Primăriei Municipiului Medgidia constă în alocarea sumei de 33.288 lei, pentru susținerea derulării proiectului pe o perioadă de șase luni, cu posibilitatea de prelungire. 

Comentează știrea

Garabet
28 iunie 2013
Javrele

Javrele jagardiene din Consiliu au votat din nou proiectele primarului. Strangem cu 20% mai mult la buget, dar diminuam bugetul Spitalului Municipal Medgidia. Atunci du-te si plimba-te nene Iordache, daca nu esti in stare sa gasesti solutii pentru, daca nu marirea, macar mentinerea fostului buget al Spitalului Medgidia. Iar in privinta acordului dat de tine si de acolitii din PSD ca RAJA sa isi faca de cap si in Medgidia crescand dupa bunul plac anual tarifele la mc de apa si canalizare, nu pot da va transmit decat un mesaj: SUNTETI NISTE MIZERII!!!

Ganabet
28 iunie 2013
Handicapati

Sef de clasa la handicapati Marean,jagardean

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0625 secunde