Primăria Medgidia, vizitată de elevi în cadrul Programului "Școala Altfel"

82

Articole de la același autor

Mai mulți elevi de la două școli din Medgidia au vizitat, în această săptămână, primăria orașului, în cadrul programului "Școala Altfel". Ei au făcut cunoștință cu reprezentanții instituției, respectiv cu primarul Marian Iordache și viceprimarul Luminița Vlădescu. Elevi isteți, plini de spontaneitate, aceștia au discutat cu primarul și viceprimarul despre cele mai diverse teme, pornind de la viitorul lor, până la planurile pentru dezvoltarea municipiului.
 

Primarul Marian Iordache și viceprimarul Luminița Vlădescu au rămas plăcut surprinși și impresionați de curiozitățile administrative ale elevilor, precum și de cunoștințele acestora în domeniu. Printre altele, ei au fost curioși să afle cu ce se ocupă un primar, sau cum funcționează rețeaua de electricitate și au fost fascinați de masa la care se desfășoară ședințele Consiliului Local. Mai mult, elevii din grupa pregătitoare au fost invitați să ia loc pe scaunul primarului pentru că în mâinile lor stă viitorul.


"Copiii sunt foarte bine pregătiți, am fost foarte mulțumit de interesul lor pentru orașul nostru, de întrebările pertinente și de cunoștințele foarte bune pe care le au despre comunitatea în care trăim. Pentru prestația lor, toți copiii merită nota 10", a declarat primarul Marian Iordache despre vizita celor mici. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Social : "Școala altfel" la RAJA Constanța
Pagina a fost generata in 0.3907 secunde