Primăria Năvodari demarează construcția unui teren de sport omologat cu gazon artificial

303
Primăria Năvodari demarează construcția  unui teren de sport omologat cu gazon artificial - navodariterensport-1496764421.jpg
Primăria Năvodari investește în sport, construind baze și terenuri sportive. Primarul Florin Chelaru a anunțat, ieri, că a semnat începerea lucrărilor la proiectul de amenajare a unui teren de sport în apropiere sălii de sport pe strada Stadionului, teren situat în partea centrală a orașului cu o suprafață de 7450 mp.


Amenajarea terenului va consta în: teren de sport omologat cu gazon artificial 93.50m x 56.50m; alei perimetrale teren sport (gazon artificial); alei pietonale propuse (pavele prefabricate); tribune spectatori pe două rânduri cu o capacitate de 156 de locuri; spații verzi; împrejmuirea terenului de sport cu gard din plasă sudată pe stâlpi metalici, cu o înălțime de 6 metri; sistem de nocturnă cu 8 stâlpi de iluminat de 12 metri lungime.


"Prin implementarea acestui proiect se dorește corectarea disfuncțiilor generate de existența unui teren fără utilitate publică în cadrul unui cartier rezidențial, fapt ce va duce la îmbunătățirea aspectului estetic al zonei și creșterea valorii terenurilor învecinate, precum și îmbunătățirii calității vieții riveranilor, direct afectați de acest proiect de investiții.


Se prevăd două suprafețe de teren, pe latura de Est, respectiv Vest a terenului de sport propus, asupra cărora nu se va interveni în niciun fel, aceste suprafețe sunt prevăzute pentru o modernizare ulterioară a zonei, în proiecte separate urmând a fi analizate oportunitatea amenajării unei zone de circulație rutieră, respectiv a unui număr de locuri de parcare auto. Până la implementarea respectivelor proiecte, aceste zone se vor păstra la nivel de spații verzi", a declarat primarul Florin Chelaru.


Realizarea terenului de sport va fi făcută utilizându-se materiale și produse performante, nefiind utilizate produse chimice cu impact negativ asupra mediului ambiant.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3843 secunde