Primăria Năvodari sprijină manifestațiile culturale

334
Consiliul Local Năvodari se va întruni în ședință, mâine, 21 aprilie. Întrevederea va avea loc la ora 17.00 și se va desfășura în sala de ședințe a Casei Căsătoriilor. Consilierii locali de la Năvodari vor avea de supus la vot 47 de proiecte de hotărâri inițiate de primarul Nicolae Matei.
Dintre acestea, câteva din-tre ele se axează pe activitatea cultural-educațională a orașului și pe evenimentele fes-tive ce vor avea loc la Năvodari.
Astfel, Matei a realizat un pro-iect de hotărâre ce vizează decontarea cheltuielilor de transport din bugetul local de venituri și cheltuieli pentru elevilor Școlii "Armonia Estudian-tina" care au participat la "Global Education Festival" în Sanremo. De asemenea, Primăria Năvodari va suporta tot din bugetul local premiile care vor acordate acestora, premii care sunt de 300 de lei pentru fiecare dintre cei 29 de copii și 1.500 lei pentru profesorul coordonator.
Tot în cadrul ședinței de mâine, CLM Năvodari va supune la vot și proiectul cu privire la implicarea Primăriei în Festivalului Internațional de muzică ușoară "Delfinul de Aur".
În plus, vor fi aprobate manifestările cultural-artistice ce se vor organiza în orașul Năvodari pentru ziua de 1 mai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6145 secunde