Primăria Ovidiu, invitație la "Târgul Floriilor"

732
Primăria Ovidiu, invitație la

Articole de la același autor

În perioada 7 - 8 aprilie, Primăria Ovidiu, în parteneriat cu Asociația Țăranii Dobrogeni, membru al Inomar Cluster, organizează "Târgul Floriilor".

Acțiunea se va desfășura în intervalul orar 9.00 - 19.00, pe platoul Centrului Cultural "Elena Roizen" din orașul Ovidiu. Târgul reunește gospodari și producători dobrogeni, iubitori ai tradițiilor românești, care vor aduce spre degustare și comercializare produse alimentare tradiționale, gustoase și sănătoase, provenite direct din gospodăriile țăranilor dobrogeni.

"Vă invităm la regăsirea frumuseții patrimoniului țărănesc dobrogean, la regăsirea traiului sănătos și gustului inconfundabil al bucatelor de la țară și la mărturia gestului firesc de reîntoarcere la simplitate, curățenie și normalitate", au transmis reprezentanții Primăriei Ovidiu un mesaj către toți constănțenii.

Ei au mai precizat că, la "Târgul Floriilor", se pot achiziționa pentru masa de sărbători, Florii și Paște, carne și preparate din carne, miere de albine și alte produse apicole, dulcețuri, gemuri, compoturi, siropuri, lapte, brânză, iaurt, țuică, vin, prăjituri, obiecte meșteșugărești, ii brodate manual și alte produse. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2628 secunde