Primarii din ACoR, instruiți cu privire la depunerea proiectelor de dezvoltare

186
Primarii din ACoR, instruiți cu privire la depunerea proiectelor de dezvoltare - primariidinacor-1489767848.jpg

Articole de la același autor

Președintele filialei județene din Constanța a Asociației Comunelor din România (ACoR), Mariana Gâju, a organizat, zilele trecute, o ședință la care au participat membrii ACoR. Întâlnirea a avut loc la Prefectura Constanța. 


Invitați ai evenimentului au fost Levent Acoium, subprefectul județului Constanța și Daniel Learciu, vice-președinte al Consiliului Județean Constanța.


Scopul principal a constat în discutarea și clarificarea anumitor aspecte privind depunerea și implementarea anumitor proiecte europene pentru comunele din județul Constanța, în cadrul programului PNDR 2014-2020. Totodată, s-a discutat și despre depunerea proiectelor în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL-2017).


Lucrările au fost conduse de directorul Centrului Regional pentru Investiții (CRFIR), Anghel Panait, precum și de Grigore Cătălin, direc-torul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.


La această întâlnire au participat 35 de primari și viceprimari ai comunelor din județul Constanța, consultanți de specialitate, precum și funcționari publici din cadrul compartimentelor de specialitate ale primăriilor. Cei prezenți au adresat diverse întrebări cu privire la sesiunile de depunere a proiectelor pentru cele două programe menționate anterior.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3674 secunde